Ruud van Eck
Tandarts
Ik wil voor iedereen een gezond, mooi en sterk gebit. Dit realiseren wij door hoogstaande tandheelkundige zorg met een persoonlijke benadering.

Functie

In de praktijk verricht ik vrijwel alle behandelingen zelf. Bij zeer specifieke problematiek werk ik samen met diverse specialisten, die vrijwel allemaal in de nabijheid van de praktijk werkzaam zijn.

Daarnaast verzorg ik ook gedeeltelijk de administratie en ben ik eigenaar van de praktijk.

Opleiding / ervaring

Ik ben in februari 1987 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, het huidige Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam. Na deze studie ben ik in eerste instantie begonnen met waarnemingen in diverse praktijken in Noord- en Zuid-Holland. Van 1988 tot 1991 ben ik werkzaam geweest in 2 groepspraktijken in Amsterdam en Rotterdam, waar ik voornamelijk uitgebreide behandelingen heb gedaan.

In 1991 ben ik mijn eigen praktijk in Leiden gestart, welke een jaar later is verhuisd naar de huidige lokatie aan de Geverstraat in Oegstgeest.

Docent ACTA

Sinds 2002 ben ik tevens 1 dag per week werkzaam bij het ACTA, als docent klinisch onderwijs op de algemene kliniek. Hier verzorg ik het klinisch onderwijs aan 1e en 2e jaars masterstudenten tandheelkunde.

Marita de Winter
Tandarts

Functie

Na geïnspireerd te zijn geraakt door Ruud voor het beroep als tandarts ben ik in 2015 met veel plezier gestart met de opleiding Tandheelkunde aan het ACTA in Amsterdam, die ik in juli 2022 heb mogen afronden. Met veel nieuwe kennis van het ACTA en interesse voor het vak tandheelkunde verwacht ik u goed van dienst te kunnen zijn. Ik ben dan ook verheugd dat ik per september het team van Tandarts van Eck mag komen versterken. Ik ben werkzaam op maandag.

Opleiding / ervaring

Ik ben in juli 2022 afgestudeerd als tandarts bij het ACTA. Sinds september 2022 ben ik werkzaam bij tandarts van Eck. Daarnaast werk ik nog 2 dagen in een andere praktijk en 1 dag in een verpleeghuis.

Karolien van Eck
Tandarts assistente
“Een cliënt is meer dan een mond alleen”. Persoonlijke aandacht, een hand op een schouder, een geruststellend woord, maar ook humor en uitleg in “Jip en Janneke taal” zorgt er voor dat de drempel enorm verlaagd wordt.

Functie

Ik ben all-round tandartsassistent. Dat betekent dat ik zowel assisteer bij de behandelingen, de schoonmaak en sterilisatie van het instrumentarium verzorg en de afspraken met patiënten verzorg. Tevens ben ik verantwoordelijk voor het administratieve deel van de praktijk.

Opleiding / ervaring

Tandartsassistente sinds 1984. Na gewerkt te hebben in praktijken in Heerhugowaard, Heemskerk en Amsterdam ben ik in 1991 samen met mijn man onze praktijk in Leiden, later Oegstgeest, gestart.

Marjon Dieke
Tandarts assistente
Zelfs na 29 jaar vind ik dat ik de leukste baan heb die er bestaat. Het contact met de cliënten, de afwisseling in werkzaamheden en de samenwerking onderling zorgen er voor dat ik met plezier werk.

Functie

Ik ben all-round tandartsassistent. Dat betekent dat ik zowel assisteer bij de behandelingen, de schoonmaak en sterilisatie van het instrumentarium verzorg en de afspraken met patiënten verzorg.

Opleiding / ervaring

Ik ben in 1984 als tandartsassisstente in de praktijk van voorganger tandarts Krul gekomen. Sinds 1991 ben ik werkzaam bij tandarts van Eck.