8 juli t/m 31 juli ernstige verkeershinder Geversstraat i.v.m. wegwerkzaamheden

Van 8 juli t/m 31 juli 2023 is de praktijk moeilijker bereikbaar i.v.m. werkzaamheden in de Geversstraat. Verkeer naar Leiden toe wordt omgeleid, onder andere via de Rhijngeesterstraatweg.

Vervangen asfalt, Geversstraat afgesloten vanaf 8 juli t/m 31 juli

Vanaf 8 juli gaan wij het asfalt op de Geversstraat vervangen. Tijdens deze werkzaamheden is de Geversstraat  afgesloten voor alle verkeer, behalve voor voetgangers. Er is geen doorgaand verkeer mogelijk vanaf de Kempenaerstraat naar de Geversstraat. De trottoirs blijven open voor voetgangers en het gebied blijft toegankelijk voor de hulpdiensten.

Verkeer omgeleid

In deze periode wordt het verkeer omgeleid. Deze omleidingen worden met borden aangegeven. Omwonenden en winkeliers ontvangen deze week een brief met daarin informatie over onder andere parkeren en het aanbieden van het huisvuil tijdens de werkzaamheden.

Parkeren in de Geversstraat tijdens de werkzaamheden kan helaas niet. U kunt parkeren op de hierboven aangegeven plekken (met rood omcirkeld).

Ga naar de projectpagina Geversstraat

iXorg – Hét alternatief voor de aanvullende tandartsverzekering

ixorgSteeds meer mensen komen er achter dat het zelf betalen van de voorzienbare tandartskosten goedkoper is dan het betalen van premie voor een aanvullende tandartsverzekering. Steeds vaker wordt er voor gekozen om onverzekerd te zijn. iXorg is het aantrekkelijke alternatief. Waarbij je zelf budget voor je tandartskosten opzij zet, in combinatie met een calamiteitenverzekering. Lees hier meer