Elektrisch poetsen

Bron: "You Tube"

Met een goede mondhygiëne houdt u uw tanden, kiezen en tandvlees gezond. Tandenpoetsen met een elektrische tandenborstel is bewezen het meest effectief te zijn. Mits je de juiste techniek toepast. Deze video laat zien hoe je de elektrische tandenborstel moet hanteren.

VIDEO OPENEN

Tandenstoken

Bron: "You Tube"

Met een goede mondhygiëne houdt u uw tanden, kiezen en tandvlees gezond. Tandenpoetsen alleen is hiervoor niet genoeg. De tandenborstel reinigt niet tussen de tanden en kiezen. Tandenstoken is hiervoor de meest eenvoudige en effectieve handeling. Hier vindt u de instructie.

VIDEO OPENEN

Ragers

Bron: "You Tube"

Met een goede mondhygiëne houdt u uw tanden, kiezen en tandvlees gezond. Tandenpoetsen alleen is hiervoor niet genoeg. De tandenborstel reinigt niet tussen de tanden en kiezen. Tandenstoken is hiervoor de meest eenvoudige en effectieve handeling. Is de ruimte tussen de tanden en kiezen te groot geworden, dan is ragen met kleine borstels de aangewezen methode. Ze zijn er in diverse soorten en maten, voor elke ruimte is wel een geschikte rager te vinden. Hier vindt u de instructie.

VIDEO OPENEN